Zeelsterstraat Eindhoven Nederland in Eindhoven via Huurflits

Zeelsterstraat Eindhoven NederlandDe woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Eindhoven, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast ligt de dichtstbijzijnde uitvalsweg op slechts 2 minuten rijden.De woning zal gestoffeerd worden opgeleverd.

Je vind de Appartement aan de Zeelsterstraat Eindhoven Nederland  te Eindhoven nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Eindhoven aan de Zeelsterstraat Eindhoven Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Eindhoven. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zeelsterstraat in Eindhoven wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zeelsterstraat in Eindhoven – Klik hier

Details van Appartement Zeelsterstraat in Eindhoven

Prijs – 880.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 30

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zeelsterstraat Eindhoven Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren