Zeelt in Amersfoort via Esteon

ZeeltTe huur voor €1.140,- per maand: een appartement van 87m2 met 3 kamers en 2 slaapkamer(s). Het wordt gemeubileerd opgeleverd. Voorzieningen: Balkon of dakterras, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij OV, vlakbij supermarkt, berging, ligbad, parkeerplek. De borgsom bedraagt €1.295,-. Sluit deze woning aan bij jouw woonwensen?

Je vind een 3-kamer appartement te huur in Nieuwland, Amersfoort nu voor een scherpe prijs terug bij Esteon. Deze Appartement ligt in de stad Amersfoort aan de Zeelt en is snel beschikbaar. Via Esteon kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in 3-kamer appartement te huur in Nieuwland, Amersfoort wees er dan snel bij!

Meer informatie over 3-kamer appartement te huur in Nieuwland, Amersfoort – Klik hier

Details van 3-kamer appartement te huur in Nieuwland, Amersfoort

Prijs – 1140.00
Aantal personen – 2
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 87m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zeelt

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Esteon voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren