Zeskant Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Zeskant Heerlen NederlandIngang. Hal met garderobehoek, grotendeels betegelde badkamer met inloopdouche met thermostaatkraan en regendouchekop, grotendeels betegelde toiletruimte met toilet en fontein. opslagruimte.Woonkamer met veel lichtinval, moderne nieuwe keuken (2021) inclusief de volgende apparatuur:combi oven, 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuigkap.Via de woonkamer toegang tot het balkon.2 slaapkamers.Het gehele appartement is voorzien van een moderne laminaatvloer, met uitzondering van badkamer en toilet.

Je vind de Appartement aan de Zeskant Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Heerlen aan de Zeskant Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zeskant in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zeskant in Heerlen – Klik hier

Details van Appartement Zeskant in Heerlen

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 65

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zeskant Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren