Zeskant Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Zeskant Heerlen NederlandEen ruime tussenwoning voorzien van een voortuin, een achtertuin met terras, 3 slaapkamers en een riante woonkamer. De woning is ook via een achterom bereikbaar. Deze ruime tussenwoning is volledig instap klaar en is ideaal voor de starter(s). In de directe omgeving, aan de voor-en achterzijde van de woning, is voldoende parkeergelegenheid, veel bos en groen. Het bus-en treinstation van Heerlen ligt op steenworp afstand en om de hoek zijn de uitvalswegen naar Aken-Eindhoven-Luik-Maastricht.

Je vind de Huurwoning aan de Zeskant Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Heerlen aan de Zeskant Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Zeskant in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Zeskant in Heerlen – Klik hier

Details van Huis Zeskant in Heerlen

Prijs – 800.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 110

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zeskant Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren