Zeswegenlaan Heerlen Nederland in Heerlen via Huurflits

Zeswegenlaan Heerlen NederlandBeschrijving Tussenwoning met 3 slaapkamers. Modern afgewerkt, met recent vernieuwd sanitair, moderne keuken en strak wit gestucte wanden!. Deze woning is voorzien van een ruim aangebouwde serre! Indeling Hal met garderobe; meterkast. Woonkamer. Trapkast. Portaal met toiletruimte en trap naar eerste verdieping. De keuken is uitgerust met een mooie witte keukenopstand voorzien van een spoelunit en 4 pits gaskookplaat. Tuin. Serre. Berging. Eerste verdieping Overloop; 3 slaapkamers. Tevens op deze verdieping de vernieuwde badkamer met douche, tweede toilet, vaste wastafel in meubel en wasmachine aansluiting. Via vliso trap naar tweede verdieping. Tweede verdieping Zolderverdieping alwaar ruime bergruimte alsmede CV installatie. Tuin Voor- en achtertuin.

Je vind de Huurwoning aan de Zeswegenlaan Heerlen Nederland  te Heerlen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Heerlen aan de Zeswegenlaan Heerlen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Heerlen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Zeswegenlaan in Heerlen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Zeswegenlaan in Heerlen – Klik hier

Details van Huis Zeswegenlaan in Heerlen

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zeswegenlaan Heerlen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren