Zeven_Bosjes Almelo Nederland in Almelo via Huurflits

Zeven_Bosjes Almelo NederlandBeschrijvingDeze nette tussenwoning is gelegen op een centrale locatie in de wijk “Windmolenbroek” en ligt op loopafstand van een winkelcentrum en diverse andere voorzieningen. Ook heeft deze woning een gunstige ligging wat betreft scholen, het openbaar vervoer en de uitvalswegen. Tevens is de woning gelegen dichtbij het groen en het Twentekanaal.Indeling:Hal, toilet, woonkamer, open keuken met deur naar de tuin met vrijstaande berging, 3 slaapkamers, badkamer met douche en wastafel. Op de tweede verdieping is een grote zolder.

Je vind de Huurwoning aan de Zeven_Bosjes Almelo Nederland  te Almelo nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Almelo aan de Zeven_Bosjes Almelo Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Zeven Bosjes in Almelo wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Zeven Bosjes in Almelo – Klik hier

Details van Huis Zeven Bosjes in Almelo

Prijs – 900.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 100

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zeven_Bosjes Almelo Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren