Zevenkampse_Ring Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Zevenkampse_Ring Rotterdam NederlandDe kamer is gelegen aan: Zevenkampse Ring te Rotterdam.Het appartement ligt dicht bij de metro die je door heel Rotterdam brengt.2 winkelcentrum. 1 groot winkelcentrum.Zwembad, fitness dichtbij.

Je vind de Kamer aan de Zevenkampse_Ring Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Zevenkampse_Ring Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Zevenkampse Ring in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Zevenkampse Ring in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Zevenkampse Ring in Rotterdam

Prijs – 540.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zevenkampse_Ring Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren