Zijpendaalseweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Zijpendaalseweg Arnhem NederlandOp de vloer ligt een fraaie pvc vloer, de wanden zijn strak gestuukt, databekabeling, inbouwspots. Er is een vide voor een 2 persoonsmatras, een eigen badkamer met douchecabine en wastafelmeubel en is de keuken compleet met koelkast, inductiekookplaat, combi-oven en afzuigkap.De toiletten zijn voor gezamenlijk gebruik.Begane grond:entree met video/intercominstallatie, fantastisch luxe trappenhuis met toegang tot de algemene wasruimtes met wasmachines en en drogers. De algemene ruimtes, trappenhuizen en gezamenlijke toiletten worden schoongemaakt.

Je vind de Studio aan de Zijpendaalseweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Arnhem aan de Zijpendaalseweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Zijpendaalseweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Zijpendaalseweg in Arnhem – Klik hier

Details van Studio Zijpendaalseweg in Arnhem

Prijs – 953.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 37

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zijpendaalseweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren