Zoomstraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Zoomstraat DenHelder NederlandIndeling:Bij binnenkomst treft u een entree, keuken en woonkamer aan, evenals een hal met een trap naar de eerste verdieping. Op de bovenverdieping zijn er drie slaapkamers beschikbaar.Dit appartement is direct beschikbaar voor een minimale huurperiode van 24 maanden.

Je vind de Appartement aan de Zoomstraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHelder aan de Zoomstraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zoomstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zoomstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Appartement Zoomstraat in Den Helder

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zoomstraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren