Zoutmanstraat DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Zoutmanstraat DenHaag NederlandIndeling:De woning heeft een mooie open, keuken welke voorzien is van alle gemakken, zoals: 4-pits gasfornuis, koelkast, combi oven/ magnetron, wasem afzuigkap, en voldoende kastruimte.De woning is voorzien van een moderne badkamer met: een wastafel en badkamer meubel eronder, een grote spiegel voorzien van LED verlichting, Toilet, Handdoek radiator en een ruime douchecabine. Naast de woonkamer is de slaapkamer gelegen

Je vind de Appartement aan de Zoutmanstraat DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Zoutmanstraat DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zoutmanstraat in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zoutmanstraat in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Zoutmanstraat in Den Haag

Prijs – 965.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 32

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zoutmanstraat DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren