Zoutziedersstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Zoutziedersstraat Rotterdam NederlandIn de Zoutziedersstraat staat een waanzinnige woning op je te wachten. Dit huis is zeer comfortabel en heeft een geweldige ontspannen sfeer. Het appartement bestaat uit slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken met alle apparatuur en een badkamer met inloopdouche. De gehuurde slaapkamer is gezellig en is ingericht met een eenpersoonsbed, een kledingkast en een groot raam voor het zonlicht. Wifi en Wasmachine zijn aanwezig! Er wordt ook schoongemaakt! Deze kamer is te huur voor Internationale vrouwelijke Studenten en Young Professionals.

Je vind de Kamer aan de Zoutziedersstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Zoutziedersstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Zoutziedersstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Zoutziedersstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Zoutziedersstraat in Rotterdam

Prijs – 500.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zoutziedersstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren