Zoutziedersstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Zoutziedersstraat Rotterdam NederlandDit zeer moderne appartement biedt iedereen: studenten en werkende professionals, een warme plek om te verblijven. Deze grote slaapkamer (10m2) is volledig ingericht met een bureau en bed en licht. De huurprijs is inclusief water, elektra, gas, internet, belastingen. Geen verborgen kosten. Het onlangs gerenoveerde appartement (70m2) heeft een gedeelde keuken en badkamer met 2 anderen. De woning is recent gerenoveerd met centrale verwarming, snelle internetverbinding en lichte Interieur. Alle comfort is aanwezig om je thuis te laten voelen Geniet van Rotterdam!

Je vind de Kamer aan de Zoutziedersstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Zoutziedersstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Zoutziedersstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Zoutziedersstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Zoutziedersstraat in Rotterdam

Prijs – 550.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 10

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zoutziedersstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren