Zuid_Willemsvaart DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Zuid_Willemsvaart DenBosch NederlandHet ontwerp van deze plek geeft het een uitzonderlijk gezellig gevoel. Het heeft zeer lichte interieurs die de sfeer van de ruimte verlichten.Dit prachtige pand beschikt over een dakterras om van de zonnige dagen te genieten, 4 aparte slaapkamers, 2 badkamers en een volledig uitgeruste keuken met alles wat je nodig hebt, met andere woorden, een geweldige plek om thuis te komen!

Je vind de Kamer aan de Zuid_Willemsvaart DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad DenBosch aan de Zuid_Willemsvaart DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Zuid Willemsvaart in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Zuid Willemsvaart in Den Bosch – Klik hier

Details van Kamer Zuid Willemsvaart in Den Bosch

Prijs – 435.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuid_Willemsvaart DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren