Zuid_Willemsvaart DenBosch Nederland in DenBosch via Huurflits

Zuid_Willemsvaart DenBosch NederlandIndeling:Gezamenlijke entree met toegang tot het appartement.Entree in de ruime en lichte woonkamer met uitzicht over de Zuid Willemsvaart/Sluis. De woonkamer is voorzien van een geschilderde houten vloer.Doorloop naar de keuken aan de achterzijde, welke is voorzien van o.a. een koelkast, vaatwasser, oven en gaskookplaat. In de keuken bevinden zich tevens 2 ruime opbergkasten.Vanuit de keuken is er toegang tot de badkamer en de slaapkamer.Badkamer met douche, wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine.Nette slaapkamer met openslaande deuren naar de tuin.

Je vind de Appartement aan de Zuid_Willemsvaart DenBosch Nederland  te DenBosch nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenBosch aan de Zuid_Willemsvaart DenBosch Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenBosch. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zuid Willemsvaart in Den Bosch wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zuid Willemsvaart in Den Bosch – Klik hier

Details van Appartement Zuid Willemsvaart in Den Bosch

Prijs – 825.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuid_Willemsvaart DenBosch Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren