Zuideinde Amsterdam Nederland in Amsterdam via Huurflits

Zuideinde Amsterdam NederlandIndeling:Via de centrale entree toegang via trapopgang tot de ruime en lichte woonkamer met aansluitend een keuken voorzien van kookgelegenheid, koelkast, magnetron en een bar om aan te eten. De volledig betegelde badkamer, welke wordt gedeeld met 1 persoon en is voorzien van vloerverwarming, toilet, brede wastafel, bad/whirlpool en aparte douche.Via een vaste trap naar boven in de woonkamer komt u in de slaapkamer welke is uitgerust met een 2 persoonsbed, dakraam en verduisterend rolgordijn. De bergruimte is te gebruiken als kledingkast.

Je vind de Appartement aan de Zuideinde Amsterdam Nederland  te Amsterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam aan de Zuideinde Amsterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zuideinde in Amsterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zuideinde in Amsterdam – Klik hier

Details van Appartement Zuideinde in Amsterdam

Prijs – 1200.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 25

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuideinde Amsterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren