Zuideinde Meppel Nederland in Meppel via Huurflits

Zuideinde Meppel NederlandDeze ruime studio is gelegen op de eerste verdieping aan de rechterzijde van het pand.U heeft de beschikking over uw eigen keuken. De 3 douches en toiletten deel je met de andere bewoners. Ook kunt u gebruik maken van de wasmachine en is er een groot dakterras!Wil je in het centrum van Meppel wonen, dan is dit de locatie met leuke winkels in de buurt. Ook het station is binnen 5 minuten lopen snel te bereiken.

Je vind de Studio aan de Zuideinde Meppel Nederland  te Meppel nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Studio ligt in de stad Meppel aan de Zuideinde Meppel Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Studio in Meppel. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Studio Zuideinde in Meppel wees er dan snel bij!

Meer informatie over Studio Zuideinde in Meppel – Klik hier

Details van Studio Zuideinde in Meppel

Prijs – 635.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 39

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuideinde Meppel Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren