Zuidelijke_Parallelweg Arnhem Nederland in Arnhem via Huurflits

Zuidelijke_Parallelweg Arnhem NederlandEr is een grote kamer van 13m2 beschikbaar in een prachtig huis in Arnhem. Het appartement ligt op 5 minuten fietsen van het centrum (15 min lopen) en is gelegen in een rustige en zeer gewilde buurt van Arnhem. Er zijn twee bushaltes op 2 minuten lopen in beide richtingen van het huis, evenals een supermarkt verderop in de straat. Een wasmachine en vaatwasser zijn beschikbaar voor gemeenschappelijk gebruik. Ook deel je een badkamer en toilet met 1 persoon. De kamer is gelegen op de begane grond en heeft één groot raam. Het huis heeft een grote gedeelde keuken, woonkamer en terras. Je gaat samenwonen met 2 jongens en een meisje. We eten en drinken graag af en toe samen. We zijn een internationaal huishouden, dus Engels spreken is een pluspunt. We werken / studeren allemaal, dus een schoon, stil en comfortabel huis is een must!

Je vind de Kamer aan de Zuidelijke_Parallelweg Arnhem Nederland  te Arnhem nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Arnhem aan de Zuidelijke_Parallelweg Arnhem Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Arnhem. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Zuidelijke Parallelweg in Arnhem wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Zuidelijke Parallelweg in Arnhem – Klik hier

Details van Kamer Zuidelijke Parallelweg in Arnhem

Prijs – 640.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 13

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuidelijke_Parallelweg Arnhem Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren