Zuider_Parallelweg Velp Nederland in Velp via Huurflits

Zuider_Parallelweg Velp NederlandIn dit statige studentenhuis in Velp is een kamer beschikbaar!!Studeer jij of ga jij studeren aan de VHL? Dan zijn wij op zoek naar jou!De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 17m2, is voorzien van een laminaatvloer en je hebt een eigen wastafel.In totaal heeft het huis 15 kamers. Op iedere verdieping is er een keuken, een toilet en doucheruimte. In totaal heeft het huis 3 verdiepingen.

Je vind de Kamer aan de Zuider_Parallelweg Velp Nederland  te Velp nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Velp aan de Zuider_Parallelweg Velp Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Velp. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Zuider Parallelweg in Velp wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Zuider Parallelweg in Velp – Klik hier

Details van Kamer Zuider Parallelweg in Velp

Prijs – 431.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 17

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuider_Parallelweg Velp Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren