Zuiderhavenring – Groningen in Groningen via Huurflits

Zuiderhavenring - GroningenDit goed onderhouden Vesteda woongebouw bestaat uit 70 appartementen verdeeld over 7 woonlagen en ligt direct ten zuiden van het stadscentrum. De appartementen zijn er in diverse typen en bestaan uit twee, drie en vierkamerappartementen. De open keukens zijn standaard voorzien van voldoende kastruimte. De badkamers zijn voorzien van ligbad of douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. De toiletten zijn separaat. De appartementen zijn allemaal voorzien van een buitenruimte in de vorm van een kamerbreed balkon en sommige appartementen beschikken over zelfs 2 balkons. Een extra berging is aanwezig in de onderbouw waar tevens het huren van een parkeerplaats mogelijk is. De appartementen op de verdiepingen zijn middels trap en lift te bereiken. Voel u thuis in de Zuiderhavenring!

Je vind de Appartement aan de Zuiderhavenring – Groningen  te Groningen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Groningen aan de Zuiderhavenring – Groningen en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Groningen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zuiderhavenring in Groningen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zuiderhavenring in Groningen – Klik hier

Details van Appartement Zuiderhavenring in Groningen

Prijs – 864.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 69

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuiderhavenring – Groningen

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren