Zuiderkruis Hoogeveen Nederland in Hoogeveen via Huurflits

Zuiderkruis Hoogeveen NederlandIndeling;Entree, meterkast en toilet met fontein, woonkamer voorzien van een nette pvc visgraadvloer, trapkast, open keuken met al het wenselijk inbouwapparatuur en een vrij uitzicht.De Tuin met berging is gelegen op het zuiden en heeft een achterom.Eerste verdieping;Overloop, 3 slaapkamers van ca. 12m2, 10m2, 8m2, badkamer voorzien van een douche, toilet, radiator en wastafel.Tevens is er een berging met witgoedaansluiting, omvormer voor de zonnepanelen, warmtepomp en mechanische ventilatie.

Je vind de Huurwoning aan de Zuiderkruis Hoogeveen Nederland  te Hoogeveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Hoogeveen aan de Zuiderkruis Hoogeveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Hoogeveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Zuiderkruis in Hoogeveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Zuiderkruis in Hoogeveen – Klik hier

Details van Huis Zuiderkruis in Hoogeveen

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuiderkruis Hoogeveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren