Zuiderparklaan DenHaag Nederland in DenHaag via Huurflits

Zuiderparklaan DenHaag NederlandEntree op de 1e verdieping in een open portiek, waar u binnenkomt in een centrale gang met garderobe kast en een separaat toilet. Ruime woonkamer aan de voorzijde, welke door het erkerraam een mooi uitzicht geeft over de groene laan. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en heeft openslaande deuren naar het balkon. Dan zijn er nog 2 extra kamers, waarvan er 1 aan de voorzijde- en 1 aan de achterzijde is gelegen.

Je vind de Appartement aan de Zuiderparklaan DenHaag Nederland  te DenHaag nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHaag aan de Zuiderparklaan DenHaag Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHaag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zuiderparklaan in Den Haag wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zuiderparklaan in Den Haag – Klik hier

Details van Appartement Zuiderparklaan in Den Haag

Prijs – 1075.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuiderparklaan DenHaag Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren