Zuidhoek Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Zuidhoek Rotterdam NederlandBeschrijvingNaast de die kamers beschikt de woning over een keuken en een badkamer toilet.Ligging :De woning is goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het Centrum Rotterdam. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 1 minuut rijden. De Maastunnel is enkele minuten verwijderd van de woning.

Je vind de Appartement aan de Zuidhoek Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Zuidhoek Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zuidhoek in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zuidhoek in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Zuidhoek in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuidhoek Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren