Zuidhoek Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Zuidhoek Rotterdam NederlandDe kamer genaamd ‘Spanje’ is gelegen op de derde etage aan de achterzijde. De badkamer op deze bovenverdieping deel je met 1 andere bewoner. De keuken deel je met 2 andere bewoners. Daarnaast is er een gezellige gezamenlijke woonkamer.

Je vind de Kamer aan de Zuidhoek Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Zuidhoek Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Zuidhoek in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Zuidhoek in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Zuidhoek in Rotterdam

Prijs – 450.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuidhoek Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren