Zuidhoek Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Zuidhoek Rotterdam NederlandDe ligging is ideaal voor studenten. De Zuidhoek is een relatief rustige straat waar vanuit je een uitstekende verbinding hebt met Rotterdam Noord. Alle hogescholen en de Erasmus Universiteit is goed te bereiken.De kamer genaamd ‘Italië’ is gelegen op de tweede etage aan de achterzijde. Deze ruime kamer heeft een eigen was/ voorraadkast en balkon!

Je vind de Kamer aan de Zuidhoek Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Zuidhoek Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Zuidhoek in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Zuidhoek in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Zuidhoek in Rotterdam

Prijs – 495.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 16

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuidhoek Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren