Zuidplein Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Zuidplein Rotterdam NederlandHet complex heeft een afgesloten entree, 2 liften, bellentableau, containerruimte, was/droogruimte en gemeenschappelijke tuin. Openbaar vervoer voorzieningen, winkels en diverse uitvalswegen zijn op korte loopafstand.IndelingEntree, hal, toilet, berging, woonkamer met vaste kasten 16 m2, balkon, 2 slaapkamers met vaste kasten 11m2 & 8,5 m2, dichte keuken met vaste kast en cv-ketel 3,50 m2 en badkamer met douche en wastafel 1,50 m2.

Je vind de Appartement aan de Zuidplein Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Zuidplein Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zuidplein in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zuidplein in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Zuidplein in Rotterdam

Prijs – 750.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 40

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuidplein Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren