Zuidstraat DenHelder Nederland in DenHelder via Huurflits

Zuidstraat DenHelder NederlandGelegen in Den Helder ligt dit fraaie appartement in de Zuidstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 84 m2, is gebouwd in 1928!Zuidstraat is gelegen in de buurt Grachtengordel. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en verdeelt over 2 woonlagen. De woning beschikt over 3 slaapkamers en is voor langere tijd te huur.

Je vind de Appartement aan de Zuidstraat DenHelder Nederland  te DenHelder nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad DenHelder aan de Zuidstraat DenHelder Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in DenHelder. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zuidstraat in Den Helder wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zuidstraat in Den Helder – Klik hier

Details van Appartement Zuidstraat in Den Helder

Prijs – 763.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 84

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuidstraat DenHelder Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren