Zuidvliet Leeuwarden Nederland in Leeuwarden via Huurflits

Zuidvliet Leeuwarden NederlandAan de invalsweg naar het centrum gelegen, geheel gemoderniseerd (vernieuwde keuken, badkamer en cv-ketel) hoekappartement zeer geschikt voor de starter of alleenstaande op de markt. Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping en is instapklaar.Indeling: hal met meterkast en cv-kast (Intergas HR combiketel). Ruime slaapkamer. Open vernieuwde keuken in hoekopstelling, vernieuwde badkamer (geheel betegeld) met douche, toilet, badkamermeubel en wasmachine aansluiting. Woonkamer met inpandig balkon.De woonkamer en keuken zijn voorzien van een laminaatvloer. Fietsenberging gelegen op de begane grond.

Je vind de Appartement aan de Zuidvliet Leeuwarden Nederland  te Leeuwarden nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Leeuwarden aan de Zuidvliet Leeuwarden Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Leeuwarden. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zuidvliet in Leeuwarden wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zuidvliet in Leeuwarden – Klik hier

Details van Appartement Zuidvliet in Leeuwarden

Prijs – 696.00
Aantal kamers – 2
Woonoppervlakte – 54

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zuidvliet Leeuwarden Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren