Zunabrink Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Zunabrink Enschede NederlandDit was een seniorencomplex, er wonen daarom best veel mensen op leeftijd. Rekening houden met je buren is hier extra belangrijk. Wij houden hier rekening mee bij de toewijzing, kinderen onder de 18 jaar zijn daarom niet plaatsbaar.Het betreft een appartement met 3 slaapkamers op de 1ste etage. Deze woning is geschikt voor 1 en 2 persoonshuishouden die van rustig wonen houden en hieraan ook willen bijdragen

Je vind de Appartement aan de Zunabrink Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Zunabrink Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zunabrink in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zunabrink in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Zunabrink in Enschede

Prijs – 660.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte –

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zunabrink Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren