Zusterweg Weiteveen Nederland in Weiteveen via Huurflits

Zusterweg Weiteveen NederlandIndeling:Entree/hal, slaapkamer, badkamer (modern en voorzien van een douchehoek, wastafel en toilet), slaapkamer, bijkeuken (v.v. wasmachine kast), toilet (modern en v.v. hangtoilet), woonkamer, half open keuken (voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven en koelkast), meterkast/cv-ruimte en slaapkamer.

Je vind de Huurwoning aan de Zusterweg Weiteveen Nederland  te Weiteveen nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Huurwoning ligt in de stad Weiteveen aan de Zusterweg Weiteveen Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Huurwoning in Weiteveen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Huis Zusterweg in Weiteveen wees er dan snel bij!

Meer informatie over Huis Zusterweg in Weiteveen – Klik hier

Details van Huis Zusterweg in Weiteveen

Prijs – 845.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 75

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zusterweg Weiteveen Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren