Zwaluwenburg Deventer Nederland in Deventer via Huurflits

Zwaluwenburg Deventer NederlandIndeling: Hal, toilet, lichte woonkamer welke toegang heeft tot een fantastisch balkon met uitzicht op de vijver. De foto van de keuken is een impressie zoals deze in deze woning nog gerealiseerd moet worden. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een ruime badkamer met douche en aansluiting voor de wasmachine. Deze woonruimte beschikt naast 3 inpandige bergingen ook over een ruime berging op de begane grond.

Je vind de Appartement aan de Zwaluwenburg Deventer Nederland  te Deventer nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Deventer aan de Zwaluwenburg Deventer Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Deventer. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zwaluwenburg in Deventer wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zwaluwenburg in Deventer – Klik hier

Details van Appartement Zwaluwenburg in Deventer

Prijs – 861.00
Aantal kamers – 4
Woonoppervlakte – 87

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zwaluwenburg Deventer Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren