Zwart_Janstraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Zwart_Janstraat Rotterdam NederlandDe woning is recentelijk volledig gerenoveerd. Nieuwe keukens, nieuwe badkamers, nieuwe ramen en kozijnen, nieuw laminaat en schone muren. De kamers zijn ingericht met op elke kamer een tweepersoonsbed, een kledingkast, een zithoek met salontafel, een bureau om aan te studeren of te werken en een (boeken)kast. Ook dit meubel is gloednieuw! De keuken en badkamer worden gedeeld met 1 of maximaal 2 huisgenoten.

Je vind de Kamer aan de Zwart_Janstraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Kamer ligt in de stad Rotterdam aan de Zwart_Janstraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Kamer in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Kamer Zwart Janstraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Kamer Zwart Janstraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Kamer Zwart Janstraat in Rotterdam

Prijs – 950.00
Aantal kamers – 1
Woonoppervlakte – 20

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zwart_Janstraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren