Zweedsestraat Rotterdam Nederland in Rotterdam via Huurflits

Zweedsestraat Rotterdam NederlandIndeling Begane grond:Trap naar de eerste verdieping.Eerste verdieping:Afgesloten eigen entree met trap naar de tweede verdieping.Tweede verdieping:De ruime & lichte woonkamer is voorzien van een nieuwe mooie vloer, wanden en een complete keuken. De keuken is voorzien van een 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, koel-vriescombinatie en afzuigkap. Naast de keuken vindt u ook een heerlijk balkon. Tevens bevinden zich hier twee slaapkamers en een toilet, welke via de gang te bereiken zijn.Derde verdieping:Op de derde verdieping zijn er nog twee slaapkamers en een gloednieuwe badkamer. De ruime hoofdslaapkamer heeft een fijne oppervlakte waar een groot bed kan worden geplaatst en een ruime kledingkast voor al je kleding en schoenen. U loopt zo door de slaapkamer naar de gloednieuwe badkamer. Terug op de overloop vindt u de andere kamer, ook deze kamer biedt diverse mogelijkheden.

Je vind de Appartement aan de Zweedsestraat Rotterdam Nederland  te Rotterdam nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Rotterdam aan de Zweedsestraat Rotterdam Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Rotterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zweedsestraat in Rotterdam wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zweedsestraat in Rotterdam – Klik hier

Details van Appartement Zweedsestraat in Rotterdam

Prijs – 1250.00
Aantal kamers – 5
Woonoppervlakte – 83

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zweedsestraat Rotterdam Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren