Zweringweg Enschede Nederland in Enschede via Huurflits

Zweringweg Enschede NederlandIndeling:Entree/hal vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is zeer ruim en licht en geeft toegang tot het balkon.Het appartement betreft 2 ruime slaapkamers.De badkamer is voorzien van een douche toilet en wastafel.De keuken is gesloten voorzien van een koelkast, gasfornuis, afzuigkap en veel bergruimte.

Je vind de Appartement aan de Zweringweg Enschede Nederland  te Enschede nu voor een nette prijs terug op Huurflits.nl. Deze Appartement ligt in de stad Enschede aan de Zweringweg Enschede Nederland en is snel beschikbaar. Via Huurflits kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Enschede. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement Zweringweg in Enschede wees er dan snel bij!

Meer informatie over Appartement Zweringweg in Enschede – Klik hier

Details van Appartement Zweringweg in Enschede

Prijs – 895.00
Aantal kamers – 3
Woonoppervlakte – 72

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Zweringweg Enschede Nederland

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Huurflits voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren

Direct Wonen Huren