Appartement in Almelo (Bornerbroeksestraat) via Papayo

Appartement in Almelo (Bornerbroeksestraat)Een geweldige kans voor jonge gezinnen en werkenden in Almelo! Het adres van deze prachtige eengezinswoning is Bornerbroeksestraat in de populaire wijk Arendsboer en omgeving Noord. Met een gunstige ligging en alle gemakken binnen handbereik, is dit de ideale plek om je thuis te voelen. Deze ruime tussenwoning biedt alle ruimte die je nodig hebt….

Je vindt Woonhuis Appartement in Almelo (Bornerbroeksestraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Almelo in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Almelo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Almelo (Bornerbroeksestraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Almelo (Bornerbroeksestraat)

Prijs – 1250.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Almelo (Bornerbroeksestraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren