Appartement in Almere (Aafje Andersstraat) via Papayo

Appartement in Almere (Aafje Andersstraat)Gelegen in de populaire wijk ‘de Stipheldenbuurt’ is deze verrassend ruime woning per direct beschikbaar! De woning is werkelijk van alle gemakken voorzien en wordt volledig gemeubileerd opgeleverd. Deze sfeervolle woning beschikt onder andere over een ruime woonkamer, prachtige woonkeuken, badkamer met ligbad, sauna (fins/infrarood) en maar liefst 5 slaapkamers. Een ideale gezinswoning. De woning…

Je vindt Woonhuis Appartement in Almere (Aafje Andersstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Almere in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Almere. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Almere (Aafje Andersstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Almere (Aafje Andersstraat)

Prijs – 2600.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Almere (Aafje Andersstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren