Appartement in Amersfoort (Kamerdalseberg) via Papayo

Appartement in Amersfoort (Kamerdalseberg)Prachtige Splitlevelwoning op de Kamerdalseberg in Amersfoort-Vathorst! Ben je op zoek naar een unieke hoekwoning met een verrassende indeling? Dan is deze woning aan de Kamerdalseberg in Amersfoort-Vathorst echt iets voor jou! Met zijn uitzonderlijke hoogte en ruimte biedt deze woning een onalledaags woonconcept waar je direct verliefd op zult worden. Ruim, licht en bijzonder….

Je vindt Woonhuis Appartement in Amersfoort (Kamerdalseberg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Amersfoort in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Amersfoort. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Amersfoort (Kamerdalseberg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Amersfoort (Kamerdalseberg)

Prijs – 3750.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Amersfoort (Kamerdalseberg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren