Appartement in Amsterdam (Binnen Bantammerstraat) via Papayo

Appartement in Amsterdam (Binnen Bantammerstraat)**ENGLISH BELOW** Stijlvol Appartement in Monumentaal Pand Ontdek dit prachtige appartement gelegen aan de Binnen Bantammerstraat 9B in Amsterdam. Gevestigd in een monumentaal pand biedt deze woning een zeldzame combinatie van historische elegantie en moderne luxe. INDELING: Het appartement heeft een ruime slaapkamer voor comfortabel wonen. De woonkamer en open keuken creëren een sfeervolle leefruimte….

Je vindt Appartement Appartement in Amsterdam (Binnen Bantammerstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Amsterdam in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Amsterdam. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Amsterdam (Binnen Bantammerstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Amsterdam (Binnen Bantammerstraat)

Prijs – 2600.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Amsterdam (Binnen Bantammerstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren