Appartement in Assen (Doctor A.F. Philipsweg) via Papayo

Appartement in Assen (Doctor A.F. Philipsweg)Geweldige kans in Assen! Een appartement is per direct beschikbaar voor huur op de Doctor A.F. Philipsweg. Dit ruime appartement met 3 slaapkamers en een eigen dakterras is perfect voor jonge gezinnen, starters en expats die op zoek zijn naar een comfortabele en moderne woning. Ligging Dit appartement is gunstig gelegen in Assen, waardoor je…

Je vindt Appartement Appartement in Assen (Doctor A.F. Philipsweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Assen in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Assen. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Assen (Doctor A.F. Philipsweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Assen (Doctor A.F. Philipsweg)

Prijs – 950.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Assen (Doctor A.F. Philipsweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren