Appartement in Assendelft (Communicatieweg West) via Papayo

Appartement in Assendelft (Communicatieweg West)U wil groen en vrij wonen, maar toch met 2 autominuten in het centrum van Heemskerk zijn? Dan is deze woning zeker de moeite waard! Een leuke 2-onder-1 kapwoning met een Zaanse uitstraling, gelegen schuin tegenover het golfterrein van Heemskerk. De woning maakt deel uit van een woonerf met een boerenkarakter bestaande uit totaal 3…

Je vindt Woonhuis Appartement in Assendelft (Communicatieweg West) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Assendelft in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Assendelft. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Assendelft (Communicatieweg West) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Assendelft (Communicatieweg West)

Prijs – 975.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Assendelft (Communicatieweg West)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren