Appartement in Bleiswijk (Overbuurtseweg) via Papayo

Appartement in Bleiswijk (Overbuurtseweg)Midden in het groen! Prachtig grote karakteristieke villa met luxe details, zeeën van ruimte en een heerlijke buitenruimte! De woning wordt deels gemeubileerd opgeleverd, alle basismeubels zijn aanwezig. *** For English please scroll down *** Deze vrijstaande villa is in 1960 gebouwd en is gelegen op groots perceel in het buitengebied van Bleiswijk. Door het…

Je vindt Woonhuis Appartement in Bleiswijk (Overbuurtseweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Bleiswijk in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Bleiswijk. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Bleiswijk (Overbuurtseweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Bleiswijk (Overbuurtseweg)

Prijs – 1995.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Bleiswijk (Overbuurtseweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren