Appartement in Borculo (Lebbenbruggedijk) via Papayo

Appartement in Borculo (Lebbenbruggedijk)PAARDENLIEFHEBBERS OPGELET! Prachtige Vrijstaande Woonboerderij met 6 Paardenstallen en buitenbak in Borculo In het pittoreske Borculo, gelegen aan de Lebbenbruggedijk in postcodegebied 7271 SB, vindt u deze unieke woonboerderij. Omringd door weidse velden, aan de rand van de schitterende Galgenveld en Stelkampsveld bossen, biedt deze woning een oase van rust en natuur. Ideaal voor paardenliefhebbers…

Je vindt Woonhuis Appartement in Borculo (Lebbenbruggedijk) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Borculo in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Borculo. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Borculo (Lebbenbruggedijk) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Borculo (Lebbenbruggedijk)

Prijs – 3000.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Borculo (Lebbenbruggedijk)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren