Appartement in Boskoop (Nieuwstraat) via Papayo

Appartement in Boskoop (Nieuwstraat)Authentiek, sfeervol en tot in de puntjes verzorgd, dat zijn slechts enkele van de unieke kenmerken van deze karakteristieke vrijstaande woning. Hier vind je maar liefst drie ruime slaapkamers, een kelder, nette achtertuin en een houten berging. Kortom, je komt hier helemaal niets te kort. Wonen in “De Jordaan” van Boskoop. Begane grond Via de…

Je vindt Woonhuis Appartement in Boskoop (Nieuwstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Woonhuis ligt in de stad Boskoop in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Woonhuis in Boskoop. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Boskoop (Nieuwstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Boskoop (Nieuwstraat)

Prijs – 2495.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Boskoop (Nieuwstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren