Appartement in Bourtange (Vlagtwedderstraat) via Papayo

Appartement in Bourtange (Vlagtwedderstraat)Tijdelijk te huur van 01-01-2024 t/m 01-03-2024 RIANTE BENEDENWONING MET LANDELIJK KARAKTER IN BOURTANGE Welkom in dit prachtige appartement gelegen aan de Vlagtwedderstraat in het charmante Bourtange. Deze benedenwoning met 5 kamers is perfect voor rustzoekers, paardenliefhebbers, alleenstaanden en mensen die door een scheiding gaan. Landelijke charme en comfort komen hier samen, met een huurperiode…

Je vindt Appartement Appartement in Bourtange (Vlagtwedderstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Bourtange in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Bourtange. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Bourtange (Vlagtwedderstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Bourtange (Vlagtwedderstraat)

Prijs – 495.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Bourtange (Vlagtwedderstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren