Appartement in Breda (Achter de Lange Stallen) via Papayo

Appartement in Breda (Achter de Lange Stallen)Te huur: knus zolderappartement midden in het centrum van Breda Dit knusse zolder-appartement is gelegen midden in het centrum van Breda en is met name geschikt voor één persoon. Het pand waarin dit appartement zich bevindt ligt ingesloten tussen Achter de Lange Stallen en de Ginnekenstraat om de hoek van het gezellige Van Coothplein. Alle gemakken…

Je vindt Appartement Appartement in Breda (Achter de Lange Stallen) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Breda (Achter de Lange Stallen) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Breda (Achter de Lange Stallen)

Prijs – 850.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Breda (Achter de Lange Stallen)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren