Appartement in Breda (Lange Brugstraat) via Papayo

Appartement in Breda (Lange Brugstraat)Leuke studio te huur in centrum Breda Deze woning is gelegen aan de Lange Brugstraat midden in het centrum van Breda. Het pand bestaat uit winkel, 2 appartementen en één studio. De Haven ligt letterlijk op steenworp afstand, hier vindt men veel leuke uitgaansgelegenheden, tevens zijn vrijwel alle gewenste voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig,…

Je vindt Appartement Appartement in Breda (Lange Brugstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Breda (Lange Brugstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Breda (Lange Brugstraat)

Prijs – 750.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Breda (Lange Brugstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren