Appartement in Breda (Reigerstraat) via Papayo

Appartement in Breda (Reigerstraat)Per direct te huur een mooi 2-kamer appartement in hartje centrum Breda. Dit mooie 2-kamer appartement is gelegen midden in het centrum van Breda aan de Reigerstraat, aan de voet van de Grote Kerk. Door de ligging zijn alle voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig zoals horecavoorzieningen, supermarkt en overige winkels. OV verbindingen liggen op…

Je vindt Appartement Appartement in Breda (Reigerstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Breda in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Breda. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Breda (Reigerstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Breda (Reigerstraat)

Prijs – 900.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Breda (Reigerstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren