Appartement in Brunssum (Kerkstraat) via Papayo

Appartement in Brunssum (Kerkstraat)Compact 1 persoons appartement (30m²) voor 1 werkend persoon, gelegen in het centrum van Brunssum. Dit compacte appartement is op de eerste verdieping gelegen en heeft een kleine woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een kookplaat en magnetron. Er is een kleine aparte slaapkamer ca 7 m² en een nette ruime badkamer…

Je vindt Appartement Appartement in Brunssum (Kerkstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Brunssum in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Brunssum. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Brunssum (Kerkstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Brunssum (Kerkstraat)

Prijs – 500.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Brunssum (Kerkstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren