Appartement in De Meern (Aart Van Der Leeuwlaan) via Papayo

Appartement in De Meern (Aart Van Der Leeuwlaan)Per 12 februari is dit ruime 2-kamerappartement in De Meern beschikbaar. De woning is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex met een binnentuin, een privé-berging en parkeerplaats op afgesloten terrein. De woning ligt op loopafstand van winkelcentrum ‘Parkwijk’, de bushalte en het Maximapark. Met de auto zijn zowel de A2 als de A12 binnen enkele minuten…

Je vindt Appartement Appartement in De Meern (Aart Van Der Leeuwlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad De Meern in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in De Meern. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in De Meern (Aart Van Der Leeuwlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in De Meern (Aart Van Der Leeuwlaan)

Prijs – 1700.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in De Meern (Aart Van Der Leeuwlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren