Appartement in Den Haag (Boerenstraat) via Papayo

Appartement in Den Haag (Boerenstraat)Strak gerenoveerd appartement te huur in Den Haag met energielabel B Deze woning is te huur voor onbepaalde tijd met een minimumperiode van 5 jaar! Lekker wonen in Den Haag? Het kan in deze woning met maar liefst 3 slaapkamers! Het betreft een zogenaamde bovenwoning op de tweede etage van het portiek. Je komt de…

Je vindt Appartement Appartement in Den Haag (Boerenstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Haag (Boerenstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Haag (Boerenstraat)

Prijs – 1295.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Haag (Boerenstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren