Appartement in Den Haag (Gevers Deynootweg) via Papayo

Appartement in Den Haag (Gevers Deynootweg)Uitzonderlijk gerenoveerd en uniek gelegen gemeubileerd appartement met direct uitzicht op zee en een balkon. Geweldig uitzicht aan drie kanten over het strand, de Noordzee, de boulevard van Scheveningen en het Kurhaus. Dit appartement met 3 slaapkamers is onlangs volledig vernieuwd met hoogwaardige designelementen. Een zonnig appartement met 2 badkamers op de 4e verdieping van…

Je vindt Appartement Appartement in Den Haag (Gevers Deynootweg) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Haag (Gevers Deynootweg) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Haag (Gevers Deynootweg)

Prijs – 2795.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Haag (Gevers Deynootweg)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren