Appartement in Den Haag (Hendrik Zwaardecroonstraat) via Papayo

Appartement in Den Haag (Hendrik Zwaardecroonstraat)Op de 2e etage gelegen leuk 2 kamer appartement van ca.: 45 m². Indeling: gezamenlijke entree op begane grond, trap naar 2e etage, aparte woonkamer aan de voorzijde van ca.: 6 x 4 met open keuken en bar voorzien van een kookplaat, douche / toilet combinatie op de gang voor eigen gebruik en aparte slaapkamer…

Je vindt Appartement Appartement in Den Haag (Hendrik Zwaardecroonstraat) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Haag (Hendrik Zwaardecroonstraat) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Haag (Hendrik Zwaardecroonstraat)

Prijs – 850.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Haag (Hendrik Zwaardecroonstraat)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren