Appartement in Den Haag (Juliana Van Stolberglaan) via Papayo

Appartement in Den Haag (Juliana Van Stolberglaan)Op de 2e etage aan de achterzijde gelegen leuke studio van ca.: 15 m². Indeling: gemeenschappelijke entree op begane grond, trap naar 2e etage, entree appartement, woonkamer van ca.: 2 x 2,5, aparte keuken voorzien van apparatuur ( inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvakje ). Aparte badkamer met douche en toilet. Woning is gelegen nabij openbaar…

Je vindt Appartement Appartement in Den Haag (Juliana Van Stolberglaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Haag (Juliana Van Stolberglaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Haag (Juliana Van Stolberglaan)

Prijs – 695.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Haag (Juliana Van Stolberglaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren