Appartement in Den Haag (Statenlaan) via Papayo

Appartement in Den Haag (Statenlaan)Prachtig 1-slaapkamer appartement in het statige Statenkwartier van Den Haag! Welkom bij dit prachtige, ongemeubileerde appartement aan de Statenlaan in het geliefde Statenkwartier. Deze ruime bovenwoning van 85 m² is ideaal voor werkenden, stelletjes, alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar tijdelijke huisvesting in Den Haag. Een zonnig terras en moderne voorzieningen! Bij binnenkomst…

Je vindt Appartement Appartement in Den Haag (Statenlaan) nu voor een scherpe prijs terug via Papayo.nl. Deze Appartement ligt in de stad Den Haag in postcodegebied en is snel beschikbaar. Via Papayo kunt u deze reserveren/meteen huren zodat jij verzekerd bent van een mooi Appartement in Den Haag. Een huis/appartement zoeken in de grote steden kan een dure business zijn, als er al wat beschikbaar is. Dus als je geïnteresseerd bent in Appartement in Den Haag (Statenlaan) wees er dan snel bij!

Meer informatie over

Details van Appartement in Den Haag (Statenlaan)

Prijs – 1600.00
Aantal kamers –
Woonoppervlakte – m2

Klik hier voor meer informatie over de woning aan de Appartement in Den Haag (Statenlaan)

LET OP: Alle huurwoningen die u op onze website terugvind verhuren wij niet zelf. Voor deze huurwoning kunt u terecht bij Papayo.nl voor al uw vragen en opmerkingen. Via bovenstaande link komt u rechtstreeks bij de woning terecht en kunt u reageren!!

Bewaren